Lightwave

Special 'Therapeutisch Vierluik' (5-Daagse)

'Therapeutisch Vierluik'

Vijfdaagse Special - 5/12/19/26 maart, 2 april 2025
670.- per persoon
  • Inclusief lespakket en naslagwerk
  • Certificaat
  • Helpende Inzichten en Ervaringen

Focussen, Voice Dialogue, Regressietherapie & Reïncarnatietherapie komen aan bod!

Deze inspirerende training is bestemd voor Psychologen, Hulpverleners en iedereen die een praktijk wil starten.

Dominicus is een bevlogen inspirator en zal je in korte tijd deze aangeboden technieken eigen laten maken. Hij verzorgt al jaren lessen voor beroepsopleidingen. Zijn snelheid van werken, zorgt er voor dat je vanuit eenvoud de techniek zélf kunt toepassen.  Het is vooral doen!

Hieronder vind je meer informatie over de inhoud van deze special.

Alice
Alice
Lees verder
Dominicus kent de magie van het doceren. Niet denken maar doen, is zijn motto! Hij zet je zonder moeite aan het werk, zodat je het direct kunt toepassen.
Gerard
Gerard
Lees verder
Deze lessen hebben mijn leven en mijzelf voor goed doen veranderen. Bij alle lessen werd ik vooral zelf geconfronteerd wat mijn groeipunten zijn.
Lenie
Lenie
Lees verder
Nogmaals bedankt voor de fijne lessen. Ik hoor van meerdere collega’s van het Psychologen Team dat ze de technieken succesvol in praktijk brengen.
Mieke
Mieke
Lees verder
Het Vierluik bij Dominicus: Fijn om te leren en om te ervaren. Kort, krachtig en zeer effectief
Vorige
Volgende

Op de volgende data komende deze technieken aan bod:

  • 05 maart 2025 – ‘FOCUSSEN’

Focussen is een techniek, schijnbaar heel simpel, waarbij de cliënt ervaart of leert ervaren hoe persoonlijke problemen en innerlijke vragen ook in het lichaam gevoeld kunnen worden. Door het contact met dat gevoel, de aandacht voor dat gevoel, ontvouwt zich een innerlijk proces. Ook al gaat het om; een vorm van naar binnen gerichte aandacht voor een bepaald gevoel wat aanvankelijk vaag lijkt. Maar wanneer we dit ‘vage gevoel’ in het brandpunt van de aandacht plaatsen en het zich daarin mag koesteren, verandert het gevoel, door middel van de specifieke innerlijke stappen, ook op een lichamelijke wijze.

  • 12 maart 2025 – ‘VOICE DIALOGUE’

In voice dialogue worden de verschillende ‘ikken’ uitgenodigd om vrijuit te spreken. Om zich in al hun energie te manifesteren zonder tussenkomst van het ego, dat zich meestal met
kritische persoonlijkheden identificeert. Eenmaal aan het woord blijken de delen graag te willen spreken en heel wat te vertellen te hebben op hun eigen specifieke wijze. Zo heeft iedereen bijvoorbeeld: de beschermer, de doordrammer, de criticus, de kwetsbare, de afkraker, de grappenmaker, de driftkop en of de zorgzame in zich.

We kunnen de delen herkennen die we verdrongen hebben en niet meer willen kennen, of juist delen die heel sterk in ons aanwezig zijn en dan vaak ook de overhand hebben in ons voelen, denken en gedragen. Bij voice dialogue is het de bedoeling dat de lastige primaire deelpersoonlijkheden wat meer naar de achtergrond verschuiven, terwijl de verstopte deelpersoonlijkheden meer naar voren kunnen komen.

  • 19 maart 2025 – ‘REGRESSIE’ (DEEL #1)
  • 26 maart 2025 – ‘REGRESSIE’ (DEEL #2)

Bij regressie word er gekeken welk trauma-emotie er ooit in dit leven is ontstaan. Er wordniet gewerkt aan de ervaring van een gebeurtenis, er word wel gewerkt aan de emotie of pijn die op een ervaring zit. Na het verzachten of oplossen van de emotie of pijn zal de client met minder emotie of pijn terug kunnen kijken naar de ervaring. Bij deze lessen regressie zullen meerdere technieken worden gebruikt.

  • 02 april 2025 – ‘REINCARNATIETHERAPIE’

Reïncarnatietherapie heeft dezelfde benadering als regressie, alleen zal het bij reïncarnatietherapie gaan om traumatische ervaringen uit een vorig leven. De traumatische ervaringen uit een vorig leven kan zich voortzetten in dit leven door bijvoorbeeld onbewuste angsten te hebben voor bijvoorbeeld kleine ruimtes, water, vliegen, enzovoort. Door gericht terug te gaan naar de ervaring in een vorig leven waarbij een angst voor iets is ontstaan, kan er in dat vorige leven gewerkt worden om die traumatische ervaring los te laten, waardoor een angst in dit leven kan verzachten of verdwijnen.

De investering voor ons Therapeutisch Vierluik is € 670,- per persoon. Dit is inclusief een uitgebreid lespakket en naslagwerk. Uiteraard ontvang je ook een certificaat.

Deze vijfdaagse special vindt plaats  Groningen.

Training op locatie.
Neem gerust contact met ons op indien dit Vierluik iets toe kan voegen aan uw bedrijf of organisatie. 

 

 

Inschrijfformulier

Controleert u alstublieft eerst de beschikbare data en locaties, linksboven op iedere cursus-/consultpagina.