Lightwave

Cursus ' Signature Cell Healing' (3-Daagse)

'Signature Cell Healing'

Driedaagse Cursus op locatie
495.- per persoon
  • Inclusief Koffie/Thee, Lunch en Reader
  • Diepgaande Inzichten Ontdekken
  • Direct toepasbaar

Onze ontmoetingsplek voor genezing is uniek in Nederland!

‘Signature Cell Healing’ is een moderne krachtige healing methode. De sterk groeiende belangstelling voor deze cursus komt doordat de methode op alle lagen van de mens kan worden ingezet om de onbalans (ziekte) te herstellen. Zowel de lichamelijke, emotionele, mentale als de spirituele laag. Daarnaast laat hij zich uitstekend combineren met werkvormen zoals massage, voetreflexologie en overige energetische werkvormen. Door toepassing van deze methode kan iedere professional extra betekenisvol zijn voor zijn of haar cliënt.  

De methode is in de wereld gebracht door Hawaiiaanse Kahu Fred Sterling. Een bijzonder en aansprekend voorbeeld van de werking van ‘Signature Cell Healing’ is het feit dat Sterling in 2006 door een beroerte werd getroffen; zodanig dat de artsen ervan uit gingen dat hij nooit meer zou kunnen lopen en praten als gevolg van een eenzijdige verlamming.  Dankzij de werking van ‘Signature Cell Healing‘ reisde Fred een jaar later weer de wereld rond om lezingen en seminars over deze helingmethode te verzorgen.

Deze cursus van Lightwave is uniek in Nederland omdat natuurgeneeskundig therapeut  Thea Boven door Fred Sterling als enige in Nederland persoonlijk geschoold en getraind is om deze methode te mogen doceren. 

Theorie en praktijk worden samengevoegd.

Er is meer dan leren, ontwikkelen en ervaren bij Lightwave. Je vindt ook het samenzijn als kleine, hechte groep zonder afleiding van buitenaf met haar eigen groepsdynamica. De veilige en spirituele omgeving met volop aandacht en zorg voor het persoonlijk proces. De keukentafel waar verhalen die we leven uitgewisseld worden. Het wordt door de deelnemers ervaren als een bijzondere ontmoetingsplek voor zingeving met een ongekend waardevolle intensiteit en verdieping. 

Het programma van drie cursusdagen is zo samengesteld dat de theorie en praktijk uit de eerste twee dagen op de derde dag, op een bijzondere wijze, wordt samengevoegd. Deze manier zorgt ervoor dat het tot een geheel komt dat borg staat voor de zeer concrete healingtoepassing in de praktijk. 

Op dag #1 ontvang je de theoretische kennis die nodig is om ‘Signature Cell Healing’ in de praktijk toe te passen. Het menselijk lichaam met haar diverse systemen in relatie tot ‘Signature Cell Healing’ staat deze dag centraal. Je leert de functies van de pijnappelklier kennen, op fysiek en spiritueel niveau.

Tijdens deze eerste dag verwerf je de relevante kennis voor de healingmethode over chakra’s en meridianen. De theorie is er ook op gericht je inzicht te geven in de tijd waarin we nu leven en de consequenties daarvan voor jouw persoonlijk leven. 

Dag #2 is de dag van de praktijk waarop je op liefdevolle wijze naar het helingsproces van de ander leert te kijken. De theorie van dag één pas je op deze dag toe in de praktijk. Op het programma staat ook het onderwerp Numerologie: De leer van spelen met cijfers en getallen als onderdeel van de helingsmethodiek. 

Dag #3: De theorie en praktijk ervaringen van de eerste twee dagen worden op deze dag nauwkeurig  samengesmolten. Het geleerde komt tot een geheel. Je doorgrond en bundelt de stappen die noodzakelijk zijn om concrete heling bij de ander te realiseren. 

Na afloop van de driedaagse cursus ontvang je het officiële certificaat. 

De investering voor deze driedaagse cursus is € 495,- per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, lunch en reader. Uiteraard ontvangt u ook een certificaat.

Deze driedaagse cursus wordt jaarlijks aangeboden op locatie. U vindt het overzicht van data en locaties linksboven op deze pagina.

Inschrijfformulier

Controleert u alstublieft eerst de beschikbare data en locaties, linksboven op iedere cursus-/consultpagina.