Lightwave

Akashic Reading (Zakelijk)

Akashic Reading (Zakelijk)

Voor Bedrijven en Organisaties
??.- prijsindicatie op aanvraag
  • Online via Zoom
  • Drie daadkrachtige Sessies
exclusief

Wij bieden onze Akashic Readings ook aan voor particuliere geïnteresseerden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik op onderstaande knop.

Besef jij ook dat jouw bedrijf een eigen Akasha veld heeft?

Het Akasha veld in het algemeen is een energetisch veld rondom de aarde waar alle informatie ligt opgeslagen aangaande het leven op aarde. Dat betreft persoonlijke informatie van een individu en de ziel van het individu, het betreft ook de opgeslagen informatie van een bedrijf.

Zodra je bedrijf is ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel, spreken we van een rechtspersoon. Je bedrijf is de rechtspersoon en dat maakt dat er een energieveld is rondom je bedrijf. Alle informatie ten aanzien van je bedrijf ligt daar opgeslagen. Dat betekent dat je alle vragen kunt stellen die er toe doen om je bedrijf te laten floreren, ofwel door bestaande blokkades op te heffen, waardoor je bedrijf weer beter gaat stromen.

Door het betreden van het Akasha veld van je bedrijf kan ik alle relevante informatie boven water halen om te zien wat de stagnerende factor is. Of het nu gaat over je omzet, het promoten van je bedrijf, personeel of bedrijfsvoering: overal is een adequaat en praktisch antwoord te vinden in het Akasha-veld.

In drie sessies laten wij je bedrijf floreren.

De eerste sessie gaat over het vinden van de missie van het bedrijf en de relatie die jij daar mee hebt. Wat heeft het bedrijf jou te leren en wat dien jij het bedrijf te leren.

De tweede sessie gaat over de strategie en het stappenplan om tot succes of een doorbraak te komen in je bedrijf.

De derde sessie vertelt je wat je dient te doen om alle aangeboden informatie om te zetten in acties om zo het bedrijf te laten floreren.

Ben jij benieuwd hoe je de verbinding met je bedrijf kunt vergroten, succesvoller te worden als ondernemer en de stroom in je activiteiten te vergroten? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop.

Je ontvangt van ons een informatieve e-mail met alle relevante informatie.

Inschrijfformulier

Controleert u alstublieft eerst de beschikbare data en locaties, linksboven op iedere cursus-/consultpagina.