Lightwave

Pijnappelklier Activatie

Pijnappelklier Activatie

Op diverse data, in Groningen
175.- per persoon
  • Versterkt uw Bewustwording
  • Vergroot uw Zelfvertrouwen
  • Schept contact met uw Hogere Zelf

Ontvang transparantie en bewustwording van alle aspecten van uw 'zijn'.

Activatie van de pijnappelklier ondersteund, balanceert en ontwikkelt de energie die levensveranderend kan zijn. Wanneer de pijnappelklier eenmaal is geactiveerd, zal dat ons leven in veel gebieden beïnvloeden. Het zal helpen om je leven beter af te stemmen met je levensdoel en missie, het zal je mentale en emotionele transformatie ondersteunen en je bewustwording vergroten.

Wat de pijnappelklier zo uniek maakt, zijn de microscopisch kleine bolletjes (“hersenzandkorrels”) in het zachte weefsel van de cellen.  Deze ‘korrels’, veroorzaken een blauwig licht in de pijnappelklier en activeren ons telepathisch vermogen. De kristallen zijn als het ware een nieuwe antenne. Wanneer deze kristallen geactiveerd zijn kunnen mensen onderling meer telepathisch communiceren en ook het contact met je ‘hoger zelf’ wordt erdoor verbeterd.

Activatie van de pijnappelklier maakt je tevens bewust van je eigen multidimensionaliteit. In oudere tijden heeft de pijnappelklier gefunctioneerd als fysiek oog. Nu wordt het in verband gebracht met het derde oog. Descartes noemde het “de Zetel van de Ziel”. Wanneer de pijnappelklier geactiveerd wordt en je leert er bewust mee om te gaan, is het effect merkbaar in je energie-balans, DNA, je persoonlijke groei, zelfvertrouwen en het geeft je een diepere verbinding met je hogere zelf dan ooit te voren.

Wij zijn gecertificeerd 'Medulla Pineal Activation Facilitators'

De activatie die door ons aangeboden wordt, is een energetische activatie die gebruik maakt van de kennis van de Gulden Snede. Dit is een methode die ontworpen is om de pijnappelklier te activeren en op te laden met het eigen energieveld. Als gecertificeerd ‘Medulla Pineal Activation Facilitators’ kunnen wij u deze activatie aanbieden.

Na een kort introductiegesprek neemt u plaats in een zittende houding en kunnen wij met de voorbereidingen beginnen. Dit is een reeks van ontspannende massagetechnieken die zich vooral concentreren rondom het hoofd-, nek-, en schoudergebied; gevolgd door energetische afstrijkingen. Daarna kan de eigenlijke activatie beginnen.

De eigenlijke activatie vindt plaats door middel van specifieke bewegingspatronen, die we volgen terwijl we achter je rug staan. Hier bevindt zich de Medulla Oblongata, de plek die toegang verschaft tot de opening waar de pijnappelklier te bereiken is. Tenslotte nemen we direct voor je plaats, en maken we via indringend oogcontact en specifieke oogbewegingen de activatie compleet.

De investering voor een pijnappelklier-activatie is € 175,- per persoon. De activatie vindt plaats in een sessie van ongeveer één uur.

De pijnappelklier hoeft maar één keer te worden geactiveerd.

Inschrijfformulier

Controleert u alstublieft eerst de beschikbare data en locaties, linksboven op iedere cursus-/consultpagina.