Akashic Reading

Akashic Reading

Nederlands óf Engels
125.- per persoon
  • Comfortabel vanuit huis
  • Helende informatie
  • Inzicht in je huidige leven
Populair

Wij bieden onze Akashic Readings ook aan voor bedrijven en organisaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik op onderstaande knop.

Ontdek de kracht van onze Akashic Reading.

We zijn als ziel naar de aarde gekomen om te ervaren wat het betekent om mens te zijn. Ook al hebben we ooit de keuze gemaakt om hier te zijn, toch kan dat betekenen dat we soms overspoelt worden met vragen, twijfels, onzekerheden, pijn en frustratie. Niet meer weten welke richting op te gaan, vast lopen in relaties en niet meer weten of je nog wel van je partner houdt en de relatie in stand moet houden. Wat is je roeping? Wat heeft er voor gezorgd dat je nu hier bent en waar kom je vandaan? Allemaal hele relevante vragen die om inzicht en helderheid vragen.

Het Akasha veld is zogezegd de harde schijf van een computer, vol met informatie aangaande de aarde. Een harde schijf is op te delen in compartimenten. Elk compartiment is toe te bedelen aan een gebruiker van de computer.

Zoals de harde schijf van een computer in compartimenten verdeeld kan worden en ieder lid van het gezin zijn of haar deel heeft, zo is dat ook aan de orde in het Akasha veld. In dat veld ligt alle ziele-informatie van ieder individu opgeslagen. Een Akasha Reader is in staat toegang te krijgen tot dat deel van het veld van degene, die om een reading verzoekt. Verleden, heden en toekomst zijn opgeslagen in het Akasha veld en als zodanig toegankelijk.

Een Akashic Reading is een sacraal moment.

De reader verkrijgt na toestemming van de vrager toegang tot het veld en ontvangt van de Meesters van het Akasha veld en de Wezens van Licht alle relevante informatie. Soms wordt er gelijk een heling toegepast door de Meesters, waardoor er tijdens de reading al het nodige opgelost kan worden. Meestal wordt er gewerkt met specifieke gebeden, welke thuis worden gelezen. 

Een reading duurt maximaal 90 minuten en wordt via Zoom gegeven. Waar jij je ook bevindt, je hoeft niet te reizen. Op comfortabele wijze, vanuit je eigen vertrouwde omgeving kun je een reading ontvangen. 

Soms is het nodig om na 2-3 maanden een tweede reading te doen. Een eerste reading is de aanzet tot een proces en de tweede reading begeleid dit proces verder in de diepte, waardoor nog meer heling plaats mag vinden. 

De investering voor een reading is € 125,- per persoon. Beveel je vijf mensen aan en deze vijf mensen boeken een reading; dan is jouw volgende reading gratis.