Lightwave

Over Ons

Verbonden door passie, daadkracht en enthousiasme.

Samen zijn wij Lightwave

Hallo en welkom! Wij zijn Thea Boven en Dominicus Hettinga. Samen hebben wij ruim dertig jaar ervaring als spiritueel therapeut. We helpen al vele jaren verschillende mensen succesvol naar hun essentie. Wij bieden integere oplossingen, daadkrachtige inzichten en nieuwe levenskansen die passen bij jouw persoonlijkheid.

Lightwave is leren, ontwikkelen én ervaren met een glimlach!

Wij proberen mensen te inspireren in hun ware aard. We begeleiden de ander om oude overtuigingen op te laten lossen, waardoor er innerlijke kracht en magie ervaren wordt en het leven tot hogere dimensies komt.

Ons doel is om de mens vanuit het ‘pure zelf’ zijn/haar innerlijke kracht te laten ervaren, waardoor energie op alle levels optimaal gaat stromen, zodat het leven weer energie oplevert, ipv. dat het leven energie kost. Voor velen is dit een helend en levensveranderend proces. 

Dominicus “Pas toen ik uit mijn comfortzone stapte en het lef had om mijn eigen ware zijn te leven, voelde ik wat dat werkelijk betekende. Sindsdien kost mijn werk geen energie meer; maar geeft het mij energie, waardoor iedere dag een dag van dankbaarheid is! Hetzelfde gun ik ieder ander.”

TheaGraag deel ik mijn kennis vanuit de natuurgeneeskundige hoek, mijn energetisch werk, spiritualiteit of coaching. Mijn specialisatie is het lezen van het Akasha-veld van jouw, of van jou bedrijf. Met de inzichten en kennis vanuit je akasha veld kun je moeiteloos grote stappen zetten naar veranderingen in je leven en/of je werk.”

"Wij inspireren

mensen in wie zij

daadwerkelijk zijn!"

Onze Succesverhalen

“Ik kwam bij jou omdat ik je vertrouw en ik had het vermoeden dat er een aantal persoonlijke boodschappen voor mij naar de oppervlakte zouden boven drijven. Vertrouwen dat enerzijds bestaat uit jouw integere zijn en anderzijds in jouw vermogen boodschappen te ontvangen, te filteren en te verwoorden. Dankjewel!”

Akashic Reading

Tineke, 43

“Dominicus heeft ons meegenomen op een zesdaagse, prachtige reis door de wereld van de aura’s en chakra’s. Op zijn eigen bijzondere wijze heeft hij laten zien en voelen dat we in staat zijn met aura’s en chakra’s te werken om heelheid te brengen in de mens. Gedurende de lessen heeft hij ons op een subtiele manier geleid naar het practitionerschap.”

Aura & Chakra Practicioner

Henry, 38

“Enjoying you, your twinkling way of story telling, the logic with which you guided us through the whole sparkling course, the dancing, the playing. How you are at home in that wonderful area, between the pyramids and the park and the tunnels and all the other areas, those big spaces full of energies.  From the bottom of my heart I thank you and wish you lots of love. See you again.”

Lightwave Summer School

Zandria, 30