Lightwave

Lightwave Summer School 2024

Lightwave Summer School

Edition 2024: De Bosnische Piramides en meer....
Bezichtigingen, meditaties, wetenschap en spiritualiteit
 • Inclusief Rondleidingen, vervoer en lunches
 • Levens veranderende inzichten
 • Inclusief overnachtingen, ontbijt, vervoer en begeleiding tijdens de rondleidingen

De Bosnische Piramides en meer...

Het is tijd voor een hoger niveau van bestaan…….

Besef je dat je vele keren hier op aarde bent geweest? Besef je dat de geschiedenis niet zo is als je hebt geleerd op school? Besef je dat er culturen zijn geweest hier op aarde, die vergevorderd waren in hun kennis en bewustzijn?

Het is tijd voor een nieuw bewustzijn en nieuwe inzichten. Het is tijd voor het ware verhaal. En diep vanbinnen weet je dat, voel je dat. Het ligt opgesloten in je DNA. Laat je DNA weer ontwaken en ga met ons mee naar diverse oeroude plekken waar de cellen weer herinneren en gaan resoneren met deze oorspronkelijke energie. Waar je pijnappelklier geactiveerd kan worden, zodat ook jij je weer het ware verhaal gaat herinneren.

De tijd waarin we leven vraagt van ons dat we met andere ogen naar de wereld gaan kijken. Niet alles wat ons wordt vertelt is waar. We hebben een krachtig en gezond onderscheidingsvermogen nodig om te kunnen kiezen wat goed is voor ons persoonlijk en wat niet. Wat resoneert, wat klopt met onze innerlijke stem? Er zijn plaatsen en locaties op de wereld die al duizenden jaren oud zijn en informatie met zich meedragen vanuit de tijd dat ze werden gecreëerd. We kunnen in onze tijd de informatie weer tot ons halen om zo inzicht te krijgen in de oeroude wijsheden die nog altijd werkzaam zijn voor ons in de tijd van nu.

Juist nu helpen deze inzichten ons om ons onderscheidingsvermogen sterker te maken. We hebben het ware verhaal nodig om dit te kunnen. Door met ons mee te reizen naar Bosnie-Herzegovina ga je het ware verhaal horen, deze oeroude plekken voelen, zien, ervaren en hoor je de informatie wat je helpt om een ander zicht te krijgen op onze geschiedenis en op onze ware zelf. De piramides van Bosnie zijn de oudste en de grootste van de wereld. Het dal van Visoko is een helende krachtplek, vooral vanwege de aanwezigheid van de tunnels met een enorme hoge Boviswaarde. Het is wetenschappelijk aangetoond dat een hoge Boviswaarde gezondheidsbevorderend is. Er zijn talloze persoonlijke verhalen van mensen van over de hele wereld die met hun ervaringen dit kunnen bevestigen.

Tijdens deze reis ga je ook begrijpen waarom de pijnappelklier zo belangrijk is in de huidige tijd. Er is een relatie tussen de piramides en onze pijnappelklier. Een schone en geactiveerde pijnappelklier helpt je met het verkrijgen van een groter bewustzijn, het stimuleert je zintuigelijke waarneming en daarmee je intuïtie, het is de verbinding tussen de kosmos en je eigen zijn hier op aarde en het helpt je om met een grotere moeiteloosheid vanuit de multi-dimensionaliteit te leven. Tijdens deze reis kun jij je pijnappelklier laten activeren.

Wat mag je verwachten van deze reis?

 • een verhelderend inzicht aangaande de geschiedenis van de aarde
 • het ervaren van helende energien
 • indien je wilt een schone en geactiveerde pijnappelklier
 • een boeiende rondreis door een oud en historisch gebied
 • een dagtocht naar Sarajevo om ook daar de geschiedenis te ervaren
 • heerlijke locale lunches, vegetarisch op verzoek, biologisch, zo uit de tuin op tafel
 • vervoer per dag naar de afzonderlijke locaties
 • overnachting in een histories klooster of hotel
 • energie voelen van de verschillende piramides en de tunnels
 • krachtplekken ervaren in het park en daar buiten

Na deze reis zal je leven op een zeer plezierige manier zijn veranderd. Je draagt meer inzichten met je mee wat er toe kan leiden dat je betere keuzes maakt in je leven. Keuzes die jou dienen en vooruit helpen.

De vitaliserende rust van Visoko

Er is een heel bijzondere plaats in voormalig Joegoslavië, nu Bosnie-Herzegovina. Deze plaats heet Visoko en ligt een half uur rijden van Sarajevo. Maar wat maakt deze locatie zo speciaal?

Er zijn piramides. Geen kleine en onbelangrijke piramides, nee, deze piramides zijn groot. De piramide van de Zon is de grootste van de wereld. De piramides zijn ontdekt door Dr. Sam Osmanagich. Hij heeft de grootste archeologische locatie gecreëerd wat wordt gesteund en gedragen door vrijwilligers. Zij doen opgravingen op diverse plaatsen in het gebied en het is zo’n open project dat er mensen vanuit alle hoeken van de aarde komen om deel te nemen aan het vrijwilligersprogramma, in het voorjaar en in de zomer.

De verschillende plaatsen en locaties zijn magisch.

Magisch in energie. Het tunnel systeem wat in de richting van de piramide van de zon loopt is extreem helend omdat er in de tunnels hele hoge Bovis waardes zijn. Veel mensen met verschillende aandoeningen gaan regelmatig naar de tunnels vanwege de hoge vibraties. En ja, ze helen werkelijk. En er is meer. Dr. Semir Osmanagich creëerde een fantastische park tegenover de ingang van de tunnels. Dit park is toegankelijk voor iedereen die graag een wandeling wil maken in een prachtige energetische omgeving. Het park is vol van krachtplekken en vortexen en je kunt er uren wandelen.

Lijkt het je niet geweldig om Visoko te bezoeken, om alle krachtplekken te ervaren en nieuwe inzichten krijgen die je de rest van je leven bijstaan? Kom dan mee met deze Lightwave reis ‘Bosnische Piramides. Unieke 7-of 9- daagse reiservaring’. Reis met ons mee voor een hele week of meer, in de aanwezigheid van de piramides en ervaren gidsen, de energien, samen zijn met prachtige mensen. Klinkt dit als muziek in de oren? Meldt je aan en kom mee. En wil je nu eerst graag een gesprek? Je kunt altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

Wat anderen zeggen over deze bijzondere reis:

“Ik begon mijn reis naar Bosnie vol vertrouwen en vooral nieuwsgierig. Wat mij onmiddellijk verbaasde was de vriendelijkheid, gastvrijheid en hartelijkheid van de plaatselijke bevolking.”

“De reis werd zo prachtig gebracht door Thea, vol van liefde en passie. Dominicus was de constante aanwezige factor op de achtergrond, iedereen ondersteunend daar waar nodig. Dank je wel lieve mensen.”

“In Juli/Augustus hebben wij deelgenomen aan de Summerschool van Thea en Dominicus. Het was een prachtige week op een magische plaats in Visoko. Onder leiding van zeer betrokken gidsen hebben we iedere dag heel veel over de piramides, de opgravingen en de tunnels geleerd en de verschillende energieën mogen ervaren. Ook de pijnappelklier activatie van Dominicus was heel bijzonder. De accommodatie in het klooster was eenvoudig maar prima en de lunch in het park was ook iedere dag goed geregeld. Dank Thea en Dominicus voor deze onvergetelijke ervaring.”

“Na onze Akasha readingen hebben wij besloten met onze beste vrienden naar de Summerschool 2023 van Thea en Dominicus te gaan. Wat een geweldige reis hebben wij gehad! Na een autoreis van 4 dagen, we besloten rustig aan te doen, werden we in het klooster in Visoko hartelijk ontvangen. De kamers zijn simpel, schoon met douche en toilet. Het ontbijt is prima en staat iedere ochtend netjes klaar in de eetzaal. We werden iedere dag rond 10.00u opgehaald met een busje door Thea en Dominicus en zijn met verschillende gidsen naar de tunnels en op de verschillende piramides geweest. Bizar wat voor een effect de tunnels hebben gehad op ons. Het is heerlijk daar, wat een super energie en een zuiverheid. Alle klachten waren als sneeuw voor de zon verdwenen daar, geweldig! De verschillende Bosnische piramides in Visoko zijn werkelijk adembenemend in een prachtig gebied met een hele fijne energie die daar heerst. Ook de lunch was iedere dag ook goed verzorgd, biologisch en naar wens vegetarisch en hebben dat op verschillende plekken en zelfs op de piramides genuttigd. Thea en Dominicus hebben ons allen tot een energetisch inzicht en verdieping gebracht in deze prachtige omgeving. Ook de ontmoeting met Dr.Sam Osmanagich was heel bijzonder.”